Arkadia - Tom Stoppard / Tomasz Dobrowolski. - Dobrowolski, Tomasz (fotografia) (Teatr Wybrzeże, 1994)
Plakat premiery, która odbyła się 27.03.1994 r. w Teatrze Wybrzeże, przedstawia przewróconego na plecy żółwia. Kolorystyka plakatu: czerń, zieleń i fiolet.