Weryfikacja - Majewski, Lech (1947- ).; Przedsiębiorstwo Usług Filmowych "Polfilm". ([Warszawa] : Polfilm, 1987)
Przedstawia tytuł napisany czerwoną czcionką.
Na plakacie dodatkowe informacje: (Weryfikacja) - film Mirosława Gronowskiego; zdjęcia Jacek Mierosławski; muzyka Przemysław Gintrowski; w rolach głównych: Marek Kondrat, Jan Englert, Maria Pakulnis, Gustaw Holoubek, Dorota Pomykała; Film Polski, Studio Filmowe im. Karola Irzykowskiego.
Sygnatura na dole plakatu: Lech Majewski.
Data wydania wg: http://www.cinemaposter.com
Keywords: 1901-2000; 1939-1945; Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film polski; Polska; Plakat filmowy