Św[ięty] Wojciech pod Gdańskiem - J. Bułhak i Syn. ([S. l., 1945)
Przedstawia wejście do kościoła w Świętym Wojciechu pod Gdańskiem, ok. 1949 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg przedstawienia. Autor wg księgi inw. PAN BG.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie