Ex Libris Zofii I Tadeusza Okolskich / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Znak Polski Walczącej, napis u góry: Ex Libris, u dołu Zofii I Tadeusza Okolskich. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.