[Afisz teatralny] Karol Estreicher - Trzy rozmowy pułkownika Odysa : Wiesław Gorecki - Jeszcze raz Elektra / Teatr Bagatela im. Tadeusza Boya Żeleńskiego. ([wydawca nieznany], 1976)
Afisz informujący o premierze w marcu 1976 r. Reżyseria: Mieczysław Górkiewicz, scenografia: Kazimierz Wiśniak, muzyka: Józef Rychlik, choreografia: Józef Parużnik.