Věra A Vaclav Křupkovi Ex Libris - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Křupka, Vaclav; Křupkova, Věra. ([S. l., 1963)
Przedstawia na tle regału z książkami siedzącą kobietę z dzieckiem na ręku, drugie dziecko śpi w kołysce. Napis u góry: Věra A Vaclav Křupkovi, i u dołu: Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.