Akcja cmentarze : rodzinny cmentarz - Kuźma, Włodzimierz (1947- ). (1999)
Kozienice.
Nazwa autora pod tekstem.
Artykuł zawiera ilustracje.
Artykuł w dziale: Rozmaitości.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Cmentarze -- Polska -- Kozienice; Kozienice (Polska) -- zabytki