[Osiedle w gminie Gniewino] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dzieci bawiące się na podwórku między blokami na osiedlu XXX-lecia PRL w Gniewinie, 1979 r.