Arystofanes - Bojomira = Lysistrate / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1986)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 23.08.1986 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Ryszard Ronczewski, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Andrzej Głowiński.