Zarządzenie o szczepieniu przeciw ospie - Czerwiński, M. (lekarz). (Tczew : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o przemusowym sczepieniiu przeciw ospie 2.04.1946 r.
Keywords: Ospa -- szczepienie -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Szczepienie -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Zdrowie -- ochrona -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła