[Afisz. Incipit] Rolnicy! Zadaniem naszym w roku 1947 będzie częściowo zaopatrzyć ludność województwa gdańskiego w warzywa. (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz skierowany do rolników dotyczący obowiązku uprawy warzyw.
Keywords: Rolnicy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.