Ex Libris Leopolda Staffa / K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) ([wydawca nieznany], 1949)
Na otwartej książce siedzi kobieta z fletem, za nią stoją dwaj mężczyźni, jeden ze skrzypcami, a drugi z lirą. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Leopolda Staffa. Pod wyobrażeniem autograf autora i data.