Ex Libris Bolesław Szwacki / B. Marszal. - Marschall, Bogusław (1921-1995) ([wydawca nieznany], 1966)
Panorama Gdańska od strony Motławy, u dołu napis: Ex Libris Bolesław Szwacki, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.