Ex Libris Bolesław Szwacki - Marschall, Bogusław (1921-1995); Szwacki, Bolesław (1915-1984). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1966)
Panorama Gdańska od strony Motławy, u dołu napis: Ex Libris Bolesław Szwacki, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.