[Afisz. Incipit] Zarządzenie ... w sprawie urzędowego uznawania ogierów w 1953 r. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o przeglądzie ogierów na terenie wszytskich powiatów i miast województwa gdańskiego.
Miejsce i rok wydania na podstawie treści dokumentu.
Pod tekstem: Za Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku (-) W. Szeliga Z-ca Przewodniczącego Prez.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.