Początki Zgromadzenia świętego Michała Archanioła w Kanadzie - Walkusz, Jan (1955- ). (2013)
1. Trudny proces implantacji. 2. Organizowanie pierwszych domów. 3. Stan personalny.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Michalici; 1989-2000; 1945-1989; 2001-; 1901-2000; Polacy za granicą; Religia; Kanada; Artykuł z pracy zbiorowej