Junacy OHP na budowie lini tramwajowej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia młodzież Ochotniczych Hufców Pracy porządkującą torowisko budowanej lini tramwajowej w Gdańsku Przymorzu, 4 grudnia 1977 roku.