Junacy OHP na budowie lini tramwajowej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia młodzież Ochotniczych Hufców Pracy porządkującą torowisko budowanej lini tramwajowej w Gdańsku Przymorzu, 4 grudnia 1977 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Ochotnicze Hufce Pracy -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk