Odezwa do ludności miasta i powiatu tczewskiego w sprawie uroczystego obchodu 5-tej rocznicy Polski Ludowej 22 lipca br. (Tczew : [s.n.], 1949)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Święta -- Polska -- Tczew -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne