Fronte sub hac fuci virtus ignara reposta est: Schumanni - Heckenauer, Leonhard (165.-1704?). (Augsburg, 1690)
Przedstawia portret w popiersiu Schumanna.
U dołu w polu kompozycji tytuł oraz sygnaturya autora i autora wzoru oraz miejsce wydania: Enoch Seeman delineavit, Leonhard Heckenauer Sculps. Aug. Vind.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w; Portrety -- Niemcy -- 17 w