Przemysł mleczarski realizując wytyczne IX Plenum KC PZPR wprowadził ... ([wydawca nieznany], 1954)
Plakat informujący o wprowadzeniu nowych produktów. Na druku dziewczynka i chłopiec jedzący deser. Na lewej krawędzi inicjały autora: ZB.