[Afisz teatralny. Incipit] Klub Studentów "Żak", Teatr "Wybrzeże" Wojewódzki Ośrodek Kultury zapraszają na spektakl Denis Guenoun Eneida (wg Wergiliusza) teatru Les Lendemains d'Hier (Francja) ... ([wydawca nieznany], 2000)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu w wykonaniu aktorów zawodowych oraz pacjentów i personelu szpitala w Pierrefeu 14 lipca w KS Żak i 15 lipca w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria i adaptacja: Christian Bourhis.