[Afisz teatralny. Incipit] Klub Studentów "Żak", Teatr "Wybrzeże" Wojewódzki Ośrodek Kultury zapraszają na spektakl Denis Guenoun Eneida (wg Wergiliusza) teatru Les Lendemains d'Hier (Francja) ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 2000)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu w wykonaniu aktorów zawodowych oraz pacjentów i personelu szpitala w Pierrefeu 14 lipca w KS Żak i 15 lipca w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria i adaptacja: Christian Bourhis.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Klub Studentów Wybrzeża Żak -- druki ulotne; Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; 1901-2000; 1989-2000; Afisz teatralny; Afisze -- 1990-.