[Afisz. Incipit:] Podaje się powszechnej wiadomości wszystkich rolników, że dla zabezpieczenia ich przed wyzyskiem równych spekulantów ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wprowadzeniu jednolitych cen na nierogaciznę.