[Afisz teatralny. Incipit:] Tadeusz Rittner - Wilki w nocy : Komedia w 3 aktach / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu 4.10.1962 r. Reżyseria Henryk Szletyński, scenografia Jan Marcin Szancer, muzyka Augustyn Bloch.