Simon Clüver Geda : V.I.D. Anno 1595. ([Niemcy], 1650)
Przedstawia portret w popiersiu Simona Clüvera ujęty w parę kręconych kolumn oraz dekorację roślinną.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją drukowany tytuł - podpis.
Data powstania według tematu i techniki.
Miejsce powstania według stylistyki i biografii portretowanego.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 17 w; Grafika -- Niemcy -- 18 w