Prezydent Mitterand i generał Jaruzelski na gdańskiej starówce / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia François Mitteranda i Wojciecha Jaruzelskiego na ulicy Długiej w Gdańsku, 15. 06. 1989 roku.