Prezydent Mitterand i generał Jaruzelski na gdańskiej starówce - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1989)
Przedstawia François Mitteranda i Wojciecha Jaruzelskiego na ulicy Długiej w Gdańsku, 15. 06. 1989 roku.
Tytuł na awersie.
Data na awersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Jaruzelski, Wojciech -- (1923-2014) -- fotografie; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk