[Maria z Jezusem i św. Janem Chrzcicielem] / F. Bartolozzi. - Bartolozzi, Francesco (1728-1815) (Josiah Read, 1791)
Przedstawia św. Marię w towarzystwie małego Jezusa i św. Jana Chrzciciela odpoczywających w pejzażu, na tle obelisku i drzewa.