[Maria z Jezusem i św. Janem Chrzcicielem] - Bartolozzi, Francesco (1728-1815).; Testa, Pietro (1611-1650).; Read, Joshia (17..-18..). (London : Josiah Read, 1791)
Przedstawia św. Marię w towarzystwie małego Jezusa i św. Jana Chrzciciela odpoczywających w pejzażu, na tle obelisku i drzewa.
Pod kompozycją informacje o autorze i autorze pierwowzoru: Pietro Testa Fec:, F Bartolozzi sc., After an Original Drawing of Pietro Testa, oraz o wydawcy: London, Pub.'d March 10 1791 by Josh. Read, Coventry Court, Coventry Street.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Święta Rodzina -- w sztuce