Schülervortagsabend : von Margarete Engler zum Besten von Weihnachtsgaben für den Kinderhort. (Danzig : [s.n., 1926)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gdańsku w Auli Johannischule, Fleischergasse 25/28 (dziś Franiciszkańska) 19 grudnia 1926 lub 1927 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne