[Dyplom uznania z Wolnego Miasta Gdańska]. (1921)
Przedstawia dekoracyjną bordiurę z przedstawieniami Bramy Mariackiej i Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku. Dołem przedstawienie pieczęci Senatu Wolnego Miasta Gdańska z napisem: Der Senat Der Freien Stadt Danzig, na tle liści laurowych i dębowych.