Lwy przed Dworem Artusa - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Sopot], 1955)
Przedstawia kamienną figurę lwa ustawioną przed Dworem Artusa w Gdańsku.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce