Woody Guthrie i pieśni hobohemy - Szurman, Jarosław (2011)
Słowa kluczowe: Woody Guthrie, literatura amerykańska.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Streszczenie w języku angielskim i francuskim.
Keywords: Guthrie, Woody -- (1912-1967) -- krytyka i interpretacja