Konzert : Inga Schumann Violine, Hildegard Schumann Klavier - Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego organizowanego przez gdańska lożę masońską Eugenia 10 paźdz. 1925 r.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne