Ex-Libris Heli i Antoniego Sobieszczyków [Witold Jarosz]. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1933)
Na tle regału z książkami tarcza herbowa z literami: A. H. S., napis u góry: Ex-Libris, u dołu: Heli i Antoniego Sobieszczyków.