Ex-Libris Heli i Antoniego Sobieszczyków - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939).; Sobieszczyk, Antoni; Sobieszczyk, Helena ([S. l., 1933)
Na tle regału z książkami tarcza herbowa z literami: A. H. S., napis u góry: Ex-Libris, u dołu: Heli i Antoniego Sobieszczyków.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.