Ex Libris Gustav Drobner R. B. - Budzinski, Robert (1874-1955) (1916)
Przedstawia nagą dziewczynę leżącą na plaży, obok niej otwarta książka. Napis u dołu: Ex Libris Gustav Drobner. Sygn. aut. w obrębie kompoz.