Tadeusz Różewicz - Wyszedł z domu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 23.06.1967 r. w Teatrze im. Wilama Horzycy podczas IX Festiwalu Teatrów Polski Północnej. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Jadwiga Pożakowska.