Polski Szczecin portem całej Słowiańszczyzny : Święto Morza 23-29-VI-1948. - Bojko, Szymon (1917-2014) ([wydawca nieznany], 1948)
Plakat propagandowy. Na druku: Polska z zaznaczonymi miastami: Szczecin, Gdańsk, Warszawa, Wrocław, Kraków.