[Fontanna Neptuna w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia Fontannę Neptuna w Gdańsku, w głębi widoczny fragment Dworu Artusa, ok. 1992 r.
Tytuł nadany przez katalogującego. Data i autor według wpisu w inwentarzu.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie