Johanniskirche - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia portal kościoła św. Jana w Gdańsku, ok. 1900 r.
Tyt. wg podpisu na negatywie. Data odb., aut. i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie