[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Celem upowszechnienia kultury muzycznej ... Wydział Powiatowy w Kwidzynie z dniem 15. marca br. uruchamia ... Powiatową Szkołę Muzyczną. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach.