[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Celem upowszechnienia kultury muzycznej ... Wydział Powiatowy w Kwidzynie z dniem 15. marca br. uruchamia ... Powiatową Szkołę Muzyczną. (Kwidzyń : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Szkoły muzyczne; Kwidzyn (woj. pomorskie); Druki ulotne