Z bliskiego wschodu / Wojciech Browarny. - Browarny, Wojciech (1970- ).
Recenzja książki: Moja Polska - moi Polacy : eksploracje i obserwacje / Dieter Bingen, Marek Hałub, Matthias Weber (redakcja). Warszawa, 2016.