Ex-Bibliotheca Thaddaei-Leszner Militaria / KWiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1940)
Na tle miecza i halabardy hełm rzymski, u góry napis: Ex-Bibliotheca Thaddaei-Leszner, niżej girlanda z liści dębowych, u dołu w ramce pod girlandą z liści dębu napis: Militaria. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.