[Afisz teatralny] Zofia Rogoszówna - Kalif bocian : Bajka w 3 aktach / Państwowy Teatr Młodego Widza w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1957 r. Reżyseria: Maria Billiżanka, oprawa plastyczna: Andrzej Stopka.