"Nie wolno zostawiać świata takim, jaki jest" / Maria Czerepaniak-Walczak. - Czerepaniak-Walczak, Maria (1947- ).
Zakres i treść: jaki jest ten świat, co i kiedy należy zmieniać, jakich kompetencji wymaga niepozostawianie świata takim, jaki jest.