Z okazji zakończenia miesiąca wymiany kulturalnej [...] / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Słupsku. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o akademii, która miała miejsce w Słupsku w Teatrze Miejskiem 7.11.1947 r.