Ex Libris Biblioteca Bodio Lomnago 2009 / Czesław Woś. - Woś, Czesław (1944- ). (2009)
Na tle kropek półkola i przcinające je linie proste napis: Ex Libris Biblioteca Bodio Lomnago 2009. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.